Hot tip:

Přidání nového odkazu


INTERNAL_DATABASE_ERROR!

Odkazy v tomto katalogu jsou přímé bez redirectu, s velkým důrazem na SEO, tudíž mají pro obchody větší hodnotu, než u většiny katalogů. Navíc vám umožní získávat vyšší hodnotu svých stránek přímo do podkategorií, což běžné katalogy neumožňují.

Pravidla odkazů v tomto katalogu:

Odkaz se vkládá do vhodné kategorie a musí směřovat svou URL adresou přímo do sekce obchodu pro slevy a výprodeje, popř. na stránku, kde se o výprodejích pojednává.

Odkazy jednoho obchodu s více druhy sortimentu mohou být umístěny ve více kategoriích tohoto katalogu, zaměřených na konkrétní produkty.

Odkazy mohou být v konečné podobě regulovány, upravovány, přemísťovány, popř. odstraňovány administrátorem katalogu dle své úvahy a dle smyslu tohoto katalogu. Nebude to na úkor vyjímání klíčových slov, ale pro sjednocení a celkový styl a úroveň katalogu. Vždy bude dodržena kvalita odkazu pro SEO.

Pravidla přidání odkazu do katalogu:

1) Přidávání odkazů je zdarma. Po přidání odkazu do tohoto katalogu nás informujte emailem pro aktivaci.

Postup: Zadejte váš odkaz s nadpisem, popisem, URL (www) adresou obchodu a vyberte správnou kategorii zařazení. Poté nás kontaktujte emailem.

2) Zvýhodněné přidávání odkazů nabízí možnost prezentovat svůj obchod v horní sekci HOT tip, která je v každé kategorii určena jen pro jednoho obchodníka v oboru. Nabízí tyto výhody:

a) SEO optimalizace vašeho obchodu - v této sekci vytvoříme krátký článek s popisem vaší nabídky, složený z klíčových slov a možností přesměrování na několik sekcí vašeho obchodu právě přes důležitá klíčová slova.

b) Možnost častého aktualizování odkazů

c) Naše marketingová podpora a poradenství

d) Neomezené přidávání ostatních běžných odkazů do jakékoliv kategorie našeho katalogu bez nutnosti výměny odkazů s naším katalogem. (platí zachování základních pravidel tohoto katalogu)

Zvýhodněná prezentace je za nízký paušální poplatek. Ceník vám na vyžádání zašleme emailem.

Pro bližší informace nás kontaktujte.

Název odkazu (nadpis) maximálně 64 znaků
URL adresa výprodeje maximálně 100 znaků
Popis nabídky
maximálně 300 znaků
Kategorie zařazení